ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Στην TAS Courier προσφέρουμε υπηρεσίες ταχυμεταφορών για κάθε ανάγκη, για κάθε πελάτη, για κάθε επιχείρηση.

Συνέπεια, αποτελεσματικότητα, επαγγελματισμός.

Στην TAS Courier, αυτοί είναι οι τρεις βασικοί πυλώνες που βασίσαμε και συνεχίζουμε να βασίζουμε το σύνολο των ταχυδρομικών μας υπηρεσιών.

Ποιοτικές υπηρεσίες με ισχυρό τεχνολογικό υπόβαθρο αλλά και ισχυρή πελατοκεντρική φιλοσοφία. Φτιαγμένες από ανθρώπους, για ανθρώπους. Διότι η TAS Courier είναι κάτι παραπάνω από μια εταιρεία ταχυμεταφορών, είναι πιστός συνεργάτης της κάθε εταιρείας.

Tas Courier Services - image 1

Οι αποστολές σας

Στην TAS Courier λειτουργούμε με τέτοιον τρόπο, ώστε να κάνουμε την υπηρεσία courier πιο προσιτή και κατανοητή για τους πελάτες μας.
Παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε τις αποστολές σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα εντός Αττικής. Σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη, αφενός υπάρχει άμεση τηλεφωνική κλήση, αφετέρου οι αποστολές επαναπροωθούνται δεύτερη και τρίτη φορά χωρίς επιπλέον κόστος.

Για τους χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς ο χρόνος παράδοσης είναι 1 – 3 εργάσιμες ημέρες και ενδέχεται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες που μπορεί να ισχύουν.

Tas Courier Services - image 1

Οι αντικαταβολές σας

Με ασφάλεια, συνέπεια και επαγγελματισμό, αποδίδουμε την αξία των αντικαταβολών σας την επόμενη εργάσιμη της παράδοσης για αποστολές Αττικής, χωρίς συμψηφισμό τιμολογίων. Στην υπόλοιπη Ελλάδα, η απόδοση της εισπραγμένης αξίας γίνεται εντός 5-6 εργασίμων ημερών από την ημέρα παράδοσης της αποστολής. Παράλληλα, ακολουθεί αναλυτική ενημέρωση σε ηλεκτρονική μορφή (email) για την αυτόματη ενημέρωση σας.

Tas Courier Services - image 1

Αυθημερόν για την Αθήνα

Στην TAS Courier δίνουμε την δυνατότητα για αποστολές με εντολή παραλαβής – παράδοσης την ίδια ημέρα (αυθημερόν) εντός πόλης.

Tas Courier Services - image 1

Ασφάλιση και αποζημίωση των αποστολών

Στην TAS Courier ασφαλίζουμε και αποζημιώνουμε στο 100% της αξίας της κάθε αποστολή που διεκπεραιώνεται εντός της Αθήνας, χωρίς επιπλέον χρέωση. Αποστολές προς την υπόλοιπη Ελλάδα (χερσαία & νησιωτική) είναι ασφαλισμένες μέχρι του ποσού των 70 ευρώ αν πρόκειται για έγγραφα και των 220 ευρώ αν πρόκειται για δέματα.

Tas Courier Services - image 1

TAS Connect – Ηλεκτρονική διαχείριση αποστολών

Στην TAS Courier, αναγνωρίζουμε την σημασία της τεχνολογίας. Για αυτό, προσφέρουμε σύγχρονο μηχανογραφικό πρόγραμμα, μέσω του οποίου έχετε τον πλήρη έλεγχο των αποστολών σας, από όποια συσκευή επιθυμείτε και με δυνατότητα παράλληλης σύνδεσης.

Προσαρμοσμένο στις ανάγκες των πελατών μας, δίνει την δυνατότητα μαζικής εισαγωγής αποστολών με αρχείο excel, αλλά και την δημιουργία προσώπων, μειώνοντας έτσι δραστικά τον χρόνο ενασχόληση σας. Με την καταχώρηση, έχετε άμεσα διαθέσιμο τον αριθμό της κάθε αποστολής, ενώ ακολουθεί η εκτύπωση των συνοδευτικών vouchers. Φυσικά, μπορείτε να τις παρακολουθείτε και να τις αναζητάτε σε όλα τα στάδια διακίνησής τους. Τέλος, έχετε πρόσβαση στην οικονομική σας καρτέλα για να μην χάνετε ποτέ τον έλεγχο των κινήσεων σας. Φυσικά δίνεται και η δυνατότητα διασύνδεσης με ERP και eshops.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες μας δεν τελειώνουν εδώ. Παρέχουμε μεγάλη ποικιλία συσκευασιών για την σωστή και ασφαλή μεταφορά των δεμάτων σας.

Κάνουμε παραδόσεις και παραλαβές το Σάββατο, ύστερα από συνεννόηση με τον πελάτη. Αναλαμβάνουμε αγορές για λογαριασμό σας, ενώ υποστηρίζουμε και μαζικές διανομές.

Δίνεται ακόμη η δυνατότητα για πρωινή παράδοση ύστερα από συνεννόηση, αλλά και παράδοση με δέσμευση ώρας. Πρόσθετες υπηρεσίες όπως η επιστροφή πρωτοκόλλων ή δικαιολογητικών, αλλά και η είσπραξη τιμολογίων και συμβολαίων – ασφαλίστρων με απόδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Για το τέλος, αφήσαμε τις τεχνολογικές μας λύσεις. Την δυνατότητα πληρωμής με POS από τον παραλήπτη, την ηλεκτρονική υπογραφή με την οποία κατά την στιγμή της παράδοσης ή της εκκρεμότητας έχετε άμεση ενημέρωση κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, αλλά και την αποστολή SMS ενημέρωσης στον παραλήπτη για την πορεία της αποστολής του. Ακόμη, λαμβάνετε καθημερινά ενημέρωση για τις εκκρεμότητες της ημέρας και τους λόγους μη παράδοσης τους.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ